Elena Rista Studios Parga 1
Elena Rista Studios Parga

Παραλίες

Βάλτος

Τεράστια παραλία κατάλληλη για όλους, οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένους κλπ. Είναι δίπλα από την Πάργα μπορείτε να πάτε με καραβάκι, το συνιστούμε, με τα πόδια η με αυτοκίνητο απλά σημειώστε ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα θαλάσσια σπορ. Συνιστούμε την πρωινή βόλτα η το σούρουπο.

Άγιος Σώστης

1κμ νότια απο το Σαρακίνικό ερημική. Ξεχάστε τις πολυτέλειες τύπου εστιατόρια, καφέ θαλάσσια σπορ, πόσιμο νερό, άνθρωποι κτλ και γνωρίστε αυτό που λέμε παρθένα φύση. Αν είστε κάτοχος τζιπ και σας αρέσει να οδηγείται, σε στενούς και ανώμαλους χωματόδρομούς πάρτε τον χάρτη την πυξίδα, πηγαίνετε στην Ανθούσα μπείτε στο χωριό και καλή τύχη.

Άγιος Γιαννάκης

6χλμ πρίν την Πάργα όμορφη παραλία με θαλάσσια σπόρ, απο τις καθαρότερες στην περιοχή, κατάλληλη για όλους .

Λίχνος

Πριν την Πάργα όμορφη παραλία με θαλάσσια σπόρ και όλα τα καλά του πολιτισμού, καφε, εστιατόρια κτλ πρόσβαση με καραβάκι και αυτοκίνητο, υπέροχα νερά και φυσικά άμμο στο μεγαλύτερο μέρος κατάλληλη για όλους.

Σαρακίνικο

12χλμ από την Πάργα μετά το χωριό Αγιά, μπορείτε να πάτε και με καραβάκι από την Προβλήτα της Πάργας.ενώ υπάρχει και διαδρομή από την Ανθούσα αλλά είναι δύσκολη κατάλληλη για όσους λατρεύουν την οδήγηση σε χωματόδρομο, δεν την συνιστούμε παρά μόνο, στους εραστές της λακκούβας και των τζιπ, υπέροχο το ηλιοβασίλεμα, κατάλληλη για όλους οικογένειες, ζευγάρια κτλ. από θαλασσιά σπορ μόνο ποδήλατα και κανό. Τα νερά είναι κανονικά ενώ μικρό τμήμα της παραλίας καλύπτεται από βότσαλα για χώρο στάθμευσης μην νιάζεστε θα βρείτε ανετα, ενώ αξίζει να σταματήσετε στην πηγή στο «Μπάμουλο». Υπάρχουν εστιατόρια και καφέ, με σχετικά καλό φαγητό.

Μπροστά και πίσω Κρυονέρι:

Οι κεντρικές παραλίες στην πόλη της Πάργας. Πριν μπείτε στον οικισμό Αγία Κυριακή 5 χλμ. έξω απ’ την Πάργα δρόμος κατηφορικός με στροφές αριστερά σας θα σας οδηγήσει στη μικρή, αλλά καθαρή κι άμορφη παραλία του Αγ. Γιαννάκη. Μετά τον οικισμό Αγία Κυριακή και 4 χλμ. πριν την Πάργα αριστερά σας είναι η παραλία του Λύχνου. Μέσα στην πόλη και μπροστά οτην παραλιακή οδό είναι οι παραλίες Κρυονέρι και Πίσω Κρυονέρι. Δύο χλμ. ΒΔ της πόλης δρόμος ασφαλτοστρωμένος, θα σας οδηγήσει στην όμορφη παραλία του Βάλτου. 12 χλμ. ΒΔ βρίσκεται η παραλία Σαρακίνικο.

[vc_row][vc_column][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][vc_custom_heading text=”Elena Rista Studios Parga” font_container=”tag:h2|font_size:100|text_align:center|color:%236c0f21″ google_fonts=”font_family:Herr%20Von%20Muellerhoff%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Βάλτος: τεράστια παραλία κατάλληλη για όλους, οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένους κλπ. Είναι  δίπλα από την Πάργα  μπορείτε να πάτε με καραβάκι, το συνιστούμε, με τα πόδια η με αυτοκίνητο απλά σημειώστε ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα θαλάσσια σπορ. Συνιστούμε την πρωινή βόλτα η το σούρουπο.

Σαρακίνικο: 12χλμ από την Πάργα μετά το χωριό Αγιά, μπορείτε να πάτε και με καραβάκι από την Προβλήτα της Πάργας.ενώ υπάρχει και διαδρομή από την Ανθούσα αλλά είναι δύσκολη κατάλληλη για όσους λατρεύουν την οδήγηση σε χωματόδρομο, δεν την συνιστούμε παρά μόνο, στους εραστές της λακκούβας και των τζιπ, υπέροχο το ηλιοβασίλεμα, κατάλληλη για όλους οικογένειες, ζευγάρια κτλ. από θαλασσιά σπορ μόνο ποδήλατα και κανό. Τα νερά είναι κανονικά ενώ μικρό τμήμα της παραλίας καλύπτεται από βότσαλα για χώρο στάθμευσης μην νιάζεστε θα βρείτε ανετα, ενώ αξίζει να σταματήσετε στην πηγή στο «Μπάμουλο». Υπάρχουν εστιατόρια και καφέ, με σχετικά καλό φαγητό.

Άγιος Σωστής: 1κμ νότια απο το Σαρακίνικό  ερημική. Ξεχάστε τις πολυτέλειες τύπου εστιατόρια, καφέ θαλάσσια σπορ, πόσιμο νερό, άνθρωποι κτλ και γνωρίστε αυτό που λέμε παρθένα φύση. Αν είστε κάτοχος τζιπ και σας αρέσει να οδηγείται, σε στενούς και ανώμαλους χωματόδρομούς πάρτε

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=””][vc_column_text]τον χάρτη την πυξίδα, πηγαίνετε στην Ανθούσα μπείτε στο χωριό και καλή τύχη.

Λίχνος: πριν την Πάργα όμορφη παραλία με θαλάσσια σπόρ και όλα τα καλά του πολιτισμού, καφε, εστιατόρια κτλ πρόσβαση με καραβάκι και αυτοκίνητο, υπέροχα νερά και φυσικά άμμο στο μεγαλύτερο μέρος κατάλληλη για όλους.

Άγιος Γιαννάκης: 6χλμ πρίν την Πάργα όμορφη παραλία με θαλάσσια σπόρ, απο τις καθαρότερες στην περιοχή, κατάλληλη για όλους .

Μπροστά και πίσω Κρυονέρι: οι κεντρικές παραλίες στην πόλη της Πάργας.

Πριν μπείτε στον οικισμό Αγία Κυριακή 5 χλμ. έξω απ’ την Πάργα δρόμος κατηφορικός με στροφές αριστερά σας θα σας οδηγήσει στη μικρή, αλλά καθαρή κι άμορφη παραλία του Αγ. Γιαννάκη. Μετά τον οικισμό Αγία Κυριακή και 4 χλμ. πριν την Πάργα αριστερά σας είναι η παραλία του Λύχνου. Μέσα στην πόλη και μπροστά οτην παραλιακή οδό είναι οι παραλίες Κρυονέρι και Πίσω Κρυονέρι. Δύο χλμ. ΒΔ της πόλης δρόμος ασφαλτοστρωμένος,  θα σας οδηγήσει στην όμορφη παραλία του Βάλτου. 12 χλμ. ΒΔ βρίσκεται η παραλία Σαρακίνικο.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_spacer height=”80″ height_tablet=”50″ height_mobile=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1499″ img_size=”370×450″ alignment=”center” css_animation=”none”][stm_spacer height=”30″ height_tablet=”20″ height_mobile=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1502″ img_size=”370×450″ alignment=”center”][stm_spacer height=”30″ height_tablet=”20″ height_mobile=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1505″ img_size=”370×450″ alignment=”center”][stm_spacer height=”30″ height_tablet=”20″ height_mobile=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” stm_parallax=”enable” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=”” css=”.vc_custom_1554119353090{margin-bottom: -60px !important;background-image: url(https://pargaristas.gr/wp-content/uploads/parga1.jpg?id=1234) !important;}” stm_transparent_bg=”rgba(17,17,17,0.5)”][vc_column css_animation=”none” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=”” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-xs-12″][stm_spacer height=”180″ height_tablet=”120″ height_mobile=”70″][vc_custom_heading text=”Book Early & Save” font_container=”tag:h3|font_size:72|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:80px” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1533122369450{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1554212869351{margin-bottom: 40px !important;}”]

Τo Elena Rista Studios βρίσκεται σε μια άκρως τουριστική περιοχή, εξυπηρετώντας έτσι τους πελάτες που έρχονται να δουντις ομορφιές της Πάργας, να δροσιστούν στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους, να χαρούν τις όμορφιες παραλίες της κάνοντας κολύμπιηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Η Πάργα διαθέτει από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες υποδομές στην Ελλάδα. ( hotels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, villes, studios, restaurant, spa, camping κ.α).

[/vc_column_text][stm_button button_pos=”center” button_border_color_hover=”#b55b02″ button_bg_color_hover=”rgba(0,0,0,0.01)” link=”url:https%3A%2F%2Fpargaristas.gr%2Fcontact%2F|title:%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%9C%CE%B1%CF%82||”][stm_spacer height=”160″ height_tablet=”130″ height_mobile=”70″][/vc_column][/vc_row]
elGreek