Elena Rista Studios Parga 1
Elena Rista Studios Parga

Πρόσβαση

Οδηγίες Πρόσβασης

Η Πάργα βρίσκεται στην Βορειοδυτική Ελλάδα απέναντι από τους Παξούς στα Νότια της Κέρκυρας. Απέχει 38χλμ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 70χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα και 120χλμ περίπου από τα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας.

Ακτοπλοϊκά από τα Λιμάνια της Ιταλίας στην Ηγουμενίτσα και έπειτα οδικώς με λεωφορείο ή ταξί.

Οδικά

Χάρη στην Εγνατία Οδό, η απόσταση από την Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί σημαντικά. Για όσους βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα μπαίνουν στην Εγνατία και αφού περάσουν τα Γιάννενα και την παράκαμψη Παραμυθιάς συνεχίζουν προς Ηγουμενίτσα, προσοχή στρίβουμε στον κόμβο Βασιλικό – Καρτέρι και στο Καρτέρι κάνουμε αριστερά προς Πάργα – Πρέβεζα, ακολουθώντας τις πινακίδες. Η πρόσβαση στην Πάργα είναι δυνατή και με λεωφορείο, σε καθημερινή βάση από τα ΚΤΕΛ Ν .Πρεβέζης από Πρέβεζα, από το ΚΤΕΛ του Ν. Θεσπρωτίας. από Ηγουμενίτσα, ενώ δρομολόγιο έχει το καλοκαίρι και το ΚΤΕΛ του Ν. Ιωαννίνων. από Ιωάννινα. Καθημερινά είναι τέλος τα δρομολόγια με λεωφορείο από Αθήνα από τον Κηφισό, Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Μακεδονία μέσω Πρέβεζας ή μέσω Ηγουμενίτσας.

Αεροποτικά μπορεί να έρθει κανείσ από τα τρία αεροδρόμια της Περιοχής:

Του Ακτίου, στην Πρέβεζα και από εκεί οδικώς με ταξί ή με λεωφορείο.

Της Κέρκυρας, αφού περάσει με το φέρυ μποτ στην Ηγουμενίτσα συνεχίζει οδικώς.

Των Ιωαννίνων, και έπειτα οδικώς με λεωφορείο προς Πρέβεζα ή Ηγουμενίτσα και στις δύο περιπτώσεις αλλάζει λεωφορείο ή απευθείας από Ιωάννινα .

[vc_row][vc_column][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][vc_custom_heading text=”Elena Rista Studios Parga” font_container=”tag:h2|font_size:100|text_align:center|color:%236c0f21″ google_fonts=”font_family:Herr%20Von%20Muellerhoff%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Οδηγίες Πρόσβασης

Η Πάργα βρίσκεται στην Βορειοδυτική Ελλάδα απέναντι από τους Παξούς στα Νότια της Κέρκυρας. Απέχει 38χλμ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 70χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα και 120χλμ περίπου από τα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας.

Οδικά

Χάρη στην Εγνατία Οδό, η απόσταση από την Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί σημαντικά. Για όσους βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα μπαίνουν στην Εγνατία και αφού περάσουν τα Γιάννενα και την παράκαμψη Παραμυθιάς συνεχίζουν προς Ηγουμενίτσα, προσοχή στρίβουμε στον κόμβο Βασιλικό – Καρτέρι και στο Καρτέρι κάνουμε αριστερά προς Πάργα – Πρέβεζα, ακολουθώντας τις πινακίδες.

Η πρόσβαση στην Πάργα είναι δυνατή και με λεωφορείο, σε καθημερινή βάση από τα ΚΤΕΛ Ν .Πρεβέζης από Πρέβεζα, από το ΚΤΕΛ του Ν. Θεσπρωτίας. από Ηγουμενίτσα, ενώ δρομολόγιο έχει το καλοκαίρι και το ΚΤΕΛ του Ν. Ιωαννίνων. από Ιωάννινα. Καθημερινά είναι τέλος τα δρομολόγια με λεωφορείο από Αθήνα από τον Κηφισό, Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Μακεδονία μέσω Πρέβεζας ή μέσω Ηγουμενίτσας.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=””][vc_column_text]

Ακτοπλοϊκά από τα Λιμάνια της Ιταλίας στην Ηγουμενίτσα και έπειτα οδικώς με λεωφορείο ή ταξί.

Αεροποτικά μπορεί να έρθει κανείσ από τα τρία αεροδρόμια της Περιοχής:

Του Ακτίου, στην Πρέβεζα και από εκεί οδικώς με ταξί ή με λεωφορείο

Της Κέρκυρας, αφού περάσει με το φέρυ μποτ στην Ηγουμενίτσα συνεχίζει οδικώς

Των Ιωαννίνων, και έπειτα οδικώς με λεωφορείο προς Πρέβεζα ή Ηγουμενίτσα και στις δύο περιπτώσεις αλλάζει λεωφορείο ή απευθείας από Ιωάννινα .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_spacer height=”80″ height_tablet=”50″ height_mobile=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_spacer height=”40″ height_tablet=”30″ height_mobile=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” stm_parallax=”enable” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=”” css=”.vc_custom_1554119353090{margin-bottom: -60px !important;background-image: url(https://pargaristas.gr/wp-content/uploads/parga1.jpg?id=1234) !important;}” stm_transparent_bg=”rgba(17,17,17,0.5)”][vc_column css_animation=”none” shadow_x_offset=”0″ shadow_y_offset=”0″ shadow_blur=”0″ shadow_spread=”0″ shadow_color=”” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-xs-12″][stm_spacer height=”180″ height_tablet=”120″ height_mobile=”70″][vc_custom_heading text=”Book Early & Save” font_container=”tag:h3|font_size:72|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:80px” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1533122369450{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1554213076295{margin-bottom: 40px !important;}”]

Τo Elena Rista Studios Parga βρίσκεται σε μια άκρως τουριστική περιοχή, εξυπηρετώντας έτσι τους πελάτες που έρχονται να δουντις ομορφιές της Πάργας, να δροσιστούν στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους, να χαρούν τις όμορφιες παραλίες της κάνοντας κολύμπιηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Η Πάργα διαθέτει από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες υποδομές στην Ελλάδα. ( hotels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, villes, studios, restaurant, spa, camping κ.α).

[/vc_column_text][stm_button button_pos=”center” button_border_color_hover=”#b55b02″ button_bg_color_hover=”rgba(0,0,0,0.01)” link=”url:https%3A%2F%2Fpargaristas.gr%2Fcontact%2F|title:%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%9C%CE%B1%CF%82||”][stm_spacer height=”160″ height_tablet=”130″ height_mobile=”70″][/vc_column][/vc_row]
elGreek